BOUWBEDRIJF / AANNEMER

bouwbedrijf van de linde

01

Over Van De Linde.

Bouwbedrijf van de Linde is een begrip geworden in Goes, omdat het familiebedrijf al ruim 70 jaar in de Zeeuwse aannemerij aan de weg timmert. Ondanks zijn succes wilt van de Linde niet de grootste worden, en liever focussen op de beste zijn, vanuit het oogpunt van de klant en markt. Klanttevredenheid en tevredenheid zijn prioriteiten waar van de Linde veel waarde aan hecht. Vooral als het aankomt op de snelheid en voortgang, de prijs/kwaliteitverhouding en kwaliteit van het werk geleverd zijn het streven.

Voor WILLOW is van de Linde volledig verantwoordelijk voor het vernieuwen van het exterieur, interieur en de constructie en installatie van de nieuwe entree met lift. Door het leveren van kwaliteit werk in vorige projecten is van de Linde geselecteerd voor het uitvoeren van de verbouwing in het monumentale kantoorpand, maar heeft daardoor zichzelf ook kunnen laten uitgroeien tot een familiebedrijf met maar liefst 60 medewerkers.

Van de Linde is ook van oudsher expert in restauratie, waarbij woningen, boerderijen, kerken, molens en veel meer soorten monumentale panden succesvol een tweede leven wordt ingeblazen. Ook heeft van de Linde toegang tot een specialistisch bouwkundig adviesbureau, waardoor al meerdere bouwprojecten zijn gerealiseerd.

Marco van de Linde heeft het bedrijf overgenomen als derde generatie-ondernemer van zijn opa en vader, en verder gebouwd aan het fundament dat zij hebben gebouwd onder het bedrijf. Een fundament waarbij wordt gebouwd op vertrouwen en de lijnen tussen eigenaar, leidinggevenden en medewerkers kort zijn.

Bij van de Linde wordt gebouwd op een aantal primaire beginselen tussen collega’s. Deze zijn uitgezet in betrokkenheid, collegialiteit, duidelijkheid, kwaliteit en samenwerken. Iedereen binnen het bedrijf is betrokken bij datgene waar hij/zij goed in is. Proactief zijn met liefde voor het vak. Het creëren van de juiste verwachtingen voor onszelf, de klanten en leveranciers, zo weet iedereen waar hij aan toe is. Misschien wel het belangrijkste beginsel ontstaat uit ons geloof dat er maar een kans bestaat om een goede eerste indruk te maken. Op deze manier bouwen wij met liefde aan een vertrouwensband tussen onszelf en de klant.

0
Jaar Ervaring
0
+ Projecten
0
% Kwaliteit

02

Al ruim 70 jaar een begrip in goes.

Van de Linde kijkt uit naar de kans om opnieuw te bewijzen dat kwaliteit leveren de specialiteit is van het familiebedrijf. Voor meer informatie over van de Linde bekijk gerust eens de website om eens rustig de actuele projecten te kunnen bekijken of meer te weten te komen.

02

Aangenaam Doordacht.

Niet alleen de architectuur, maar ook de constructie is een belangrijk onderdeel van een gebouw. Bij een goed doordacht ontwerp hoort een technisch goed doordachte constructie.

Bij ARCHIKON dagen zij hunzelf ook continu uit om de constructie van een gebouw naadloos aan te laten sluiten op de architectuur. Ofwel: datgene wat is ontworpen, kan ook daadwerkelijk gerealiseerd worden. Door de vele jaren ervaring van ARCHIKON weten zij als geen ander wat mogelijk is en onderzoeken we altijd verschillende alternatieven zodat er een reëel constructief ontwerp ontstaat.